“Gençliğin Sesi Nasıl Duyulacak?” broşür taslağı yayında, değiştirmek için tıkla!

“Gençliğin Sesi Nasıl Duyulacak?” broşürünü, gençlik hareketinin özellikle son döneminde biriktirdiğimiz deneyimlere odaklanarak hazırladık. “Açlığa, geleceksizliğe, adaletsizliğe karşı ayağa kalk, komitelerde birleş!” sloganıyla başladığımız kampanyada gençliğin kendisini ve isyanını örgütleyebilmesi için somut öneriler ve deneyimleri yaygınlaştırmak ve tartışmak istiyoruz.

Birçok devlet ve vakıf üniversitesinde çeşitli sorunlar karşısında verdiğimiz tepkinin birleşik bir mücadele hattını oluşturmak üzere yan yana gelebilmesi, koordine biçimde hareket edebilmemiz için neler yapabileceğimizi son dönemde somut olarak yaşadıklarımızdan yola çıkarak konuşalım istiyoruz.

Bu broşür taslağı, şimdilik Ağustos ayının son haftasına kadar her türlü değişikliğe açık olacak ve bir tartışma zemini niteliği kazanabilmesi için olabildiğince yaygınlaştırmaya çalışıyoruz.

Sen de doğrudan linke tıklayarak önerilerini bizimle ve bütün gençlerle paylaşabilirsin.

Tıkla, tartışmaya katıl: GSND? Broşür Taslağı

Yukarıdaki linkte herkes birbirinin yaptığı öneri ve düzeltmeleri görebiliyor. O yüzden metnin ilk halinden yola çıkarak, olgunluğa erişen tartışmalarla düzenlenmiş halini güncel olarak şuradan okuyabilirsin:

GSND? Broşür Taslağı’na aşağıdaki linkten PDF olarak ulaşabilir, çıktı alabilir, paylaşabilirsin: